Comanda
telefonica

Vreti sa comandati
prin telefon?


Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12

(luni - vineri, intre 08:30-17:00)

Cea mai sigura modalitate de a
promova examenul de acces CECCAR din 2024!

Deveniti contabil autorizat sau expert contabil
gratie unui mic avantaj in pregatirea examenului!

Secretul este sa parcurgeti aceste 100 de teste rezolvate,
exact in genul celor care se dau la examen!

 
Stimate coleg contabil,
 

Un eveniment de o importanta majora pentru cariera dvs., examenul de acces la stagiul CECCAR 2024 este un examen obligatoriu pentru obtinerea calitatii de expert contabil, a carui promovare creeaza in fiecare an mari probleme candidatilor. Procentul celor admisi este in general sub 20%! 
 
Examenul realizeaza practic o selectie foarte dura si asa se si explica de ce, odata trecut de acest hop, intrati intr-un grup de profesionisti extrem de bine vazuti (si de bine platiti). In calitate de expert contabil capatati o competenta, o credibilitate si un respect cu care putine profesii se pot lauda! 
 
Marea problema este insa ca nu puteti avea acces la acest statut pana nu promovati examenul mai sus mentionat! Dar nu va faceti griji: va oferim un instrument de pregatire extraordinar de eficient, care pur si simplu va garanteaza reusita – lucrarea pe stick Examenul de acces la stagiul CECCAR 2024 cu 100 de intrebari reprezentative, de mare actualitate si rezolvate impecabil. 
 

3 avantaje esentiale pe care vi le ofera lucrarea “Examenul de acces la stagiul CECCAR 2024”:
 
Avantajul nr. 1
 
Cele 100 de teste-grila sunt exact 
in genul celor care se dau la examen!
 
Sunt teste foarte variate, in perfecta concordanta cu metodologia de examinare, insotite de temeiuri legale si explicatii profesioniste. Ele acopera toate domeniile din programa de examen:
  • contabilitate;
  • fiscalitate; 
  • drept; 
  • evaluarea economica si financiara a intreprinderilor; 
  • audit; 
  • expertiza contabila; 
  • doctrina; 
  • deontologia profesiei contabile. 
 

Avantajul nr. 2
 
Solutiile testelor sunt insotite de 
comentarii ale unor specialisti de top!
 
Intr-adevar, pe stick gasiti nu numai raspunsurile corecte, ci si comentarii ale unor specialisti de top care va vor ajuta sa intelegeti exact de ce se aplica o anumita solutie, si nu alta. Asimiliarea raspunsurilor corecte este astfel mult mai facila!
 
Ganditi-va ca rata de promovabilitate de doar 20% mentionata mai sus are in mod sigur drept cauza si lipsa accesului candidatilor la asemenea comentarii ale specialistilor. Avantajul lucrarii pe care v-o oferim devine astfel evident.
 

Avantajul nr. 3
 
Comentariile specialistilor va permit 
sa depistati imediat intrebarile-capcana!
 
Poate ca lucrurile vi se par destul de simple atunci cand parcurgeti la repezeala textul unui Ordin ANAF sau niste norme de aplicare si credeti ca ati inteles perfect cum stau lucrurile. Dar, va garantam, situatia se schimba radical atunci cand va treziti in fata unei intrebari-capcana, cu variante de raspuns foarte asemanatoare si, deci, derutante.
 
Aici doar cunostintele si experienta unor specialisti va pot ajuta. Iar vestea buna este ca lucrarea Examenul de acces la stagiul CECCAR 2024 va permite sa treceti plin de siguranta peste asemenea intrebari.
 
 


Contabilii sunt incantati de aceasta modalitate de pregatire a examenului CECCAR!

Am parcurs lucrarea dvs. si am remarcat imediat utilitatea comentariilor. Mie mi s-a intamplat de multe ori sa vad teste rezolvate si sa nu-mi dau seama de ce s-a optat pentru anumite solutii. Comentariile elimina complet neclaritatile.„

Andreea Dita

Contabil, Bucuresti


Cred ca rezolvarea de teste-grila este cea mai buna metoda de pregatire pentru examenul CECCAR. Cu cat rezolvi mai multe astfel de teste, cu atat acumulezi mai multe informatii si, in plus, te familiarizezi si cu atmosfera de examen si scapi astfel de emotii.„

Marcel Dorut

Consultant fiscal, Suceava


Lucrarea dvs. face un lucru foarte bun, anume ofera si explicatii ale specialistilor vizavi de solutia data. Intelegi astfel mult mai clar cum s-a conturat raspunsul corect.„

Alexandra Simion

Economist, TimisoaraVerificati-va cunostintele!
Exemple de intrebari prezentate in lucrare
filter_1 O persoana fizica inchiriaza in luna martie 2024 un imobil catre o persoana juridica. Chiria lunara: 2.000 lei. Chiria se achita in luna martie 2024. Determinati impozitul datorat de persoana fizica si modul de declarare si plata.

filter_2 O societate inregistreaza la 31.12.2023 urmatoarele:
  Pierdere contabila: 120.000 lei
  Pierdere fiscala: 140.000 lei
In anul 2024 inregistreaza un profit impozabil in suma de 100.000 lei.
Precizati care este impozitul pe profit datorat in anul 2024 si pierderea fiscala ramasa de reportat.
filter_3 O entitate dobandeste o proprietate prin contract de vanzare cumparare incheiat in luna ianuarie 2024. Precizati ce obligatii are entitatea cu privire la proprietatea obtinuta. De la ce data datoreaza impozit pe cladiri?

filter_4 Un contribuabil depune o contestatie impotriva unui act administrativ fiscal. Pana la solutionare acesta constata ca motivele de fapt si de drept nu au fost prezentate in totalitate si doreste sa revina asupra acestora. Este posibil sa retraga aceasta contestatie si sa depuna o noua contestatie? Daca da, precizati termenul in cadrul caruia poate depune o noua contestatie.
filter_5 Precizati cand intervine exigibilitatea TVA pentru urmatoarele operatiuni:
  Achizitii intracomunitare de bunuri
  Incasarea unui avans
  Vanzarea unui bun cu plata in rate, pentru care transferul de proprietate intervine la data ultimei plati
  Retragere numerar dintr-un aparat automat de cafea
  Livrari de bunuri in baza unui contract de consignatie
filter_6 Precizati asupra caror produse se datoreaza accize armonizate si accize nearmonizate. Definiti regimul suspensiv de accize.

filter_7 O societate inregistrata in scopuri de TVA, cu perioada lunara la TVA, efectueaza in luna februarie 2024 urmatoarele operatiuni:
  Achizitioneaza cereale (secara cod NC 1002) de la o persoana inregistrata in scopuri de TVA, valoare 15.000 lei, fara TVA
  Achizitioneaza fructe in valoare de 2.500 lei, fara TVA
  Livreaza bauturi alcoolice (vin) in valoare de 7.000 lei, fara TVA.
Determinati TVA de recuperat sau de plata aferenta lunii februarie 2024.

Doriti sa faceti parte din grupul select al celor care vor promova in 2024?
 
Solutia este una singura. O pregatire adecvata, profesionista si mai ales eficienta, cu ajutorul lucrarii pe stick Examenul de acces la stagiul CECCAR 2024. Contine raspunsuri clare, temeiuri legale, comentarii care elimina orice ambiguitati.

Comandati lucrarea chiar acum!
 
Foarte important!
Indiferent daca va inscrieti sau nu la examen, cele 100 de teste rezolvate va transforma intr-un excelent cunoscator al domeniului financiar-contabil din Romania. Grilele sunt informative prin insasi natura lor, va invata rapid cum trebuie gestionate modificarile legislative si va ajuta nu doar pentru examen, ci si in activitatea de zi cu zi pe care o desfasurati.  
 
Produsul pe scurt

Titlu: Examenul de ACCES la STAGIUL CECCAR 2024
Autor: Irina Dumitrescu, expert contabil, consultant fiscal
Oferta de Pret: Reducere 20%
190 lei + 5% TVA (199.5 lei), redus de la 237 lei + 5% TVA (248.85 lei)
Modalitati de plata: OP / card / curierului la livrare
Produsul este disponibil in 2 variante:
- Stick USB
- Online (platforma www.rsonline.ro)
Va rugam sa alegeti varianta dorita din formularul de mai jos.

Cu stima,
 
Codruta Tomsa
Coordonator oferta
Divizia Fiscalitate
Grupul romano-german de informatii specializate Rentrop & Straton
 
 
M.B.
 

GARANTIE 100%
Nu este nicio problema daca va razganditi asupra achizitiei dvs.!
Primiti toti banii inapoi!

Garantie 100%

Aveti la dispozitie o perioada de 30 de zile in care puteti solicita oricand restituirea sumei achitate.

In cazul in care ati achizitionat un produs fizic, va rugam sa il expediati pe adresa Rentrop & Straton, Bd. Basarabia nr. 256, Incinta Faur, sector 3, Bucuresti. Avem doar rugamintea sa suportati taxa de transport. In cazul unui serviciu sau produs online, e suficient sa ne comunicati intentia dvs. de a apela la garantie, prin e-mail (rs@rs.ro) sau telefonic (021-209.45.45). Banii va vor fi restituiti cu promptitudine fie direct in cont, fie prin mandat postal.

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.

Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Cumparati de 247 Lei si livrarea este gratuita!
Doar in luna mai costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.
Bifati produsele dorite:
Cantitate:
Cantitate:
Cantitate:
Cantitate:
Cantitate:
Cantitate:
Cantitate:
Cantitate:
Cantitate:
Cantitate:

Cos cumparaturi

Momentan, nu aveti produse adaugate in cos!
Finalizeaza comanda

Detalii livrare

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale.

termenii si conditiile site-ului!

Vezi detalii cos
Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.